Compagnie des Six Faux Nez (Be)

“La Caravane”

“Daarzie” is een kind als een ander. Het is te zeggen, hij is een klein beetje anders want hij is gemaakt van stof. En omdat hij gemaakt is van aan elkaar genaaide lappen, maakt hij allerlei avonturen mee. De grote vraag voor hem is of er op de aarde nog andere kinderen zoals hij bestaan. Om op deze vraag een antwoord te vinden, reist hij de wereld rond.

Hij heeft reeds heel veel van onze wereld gezien (de stad, het woud, buren, de hemel, oorlog, vrijgevigheid en stommiteiten….). De caravan is zijn huis, hij leeft er samen met zijn mama en een oude man, een vriend die hij onderweg ontmoette.

Samen ontdekken ze hun verleden, hun eigen geschiedenis en deze van de mensen die een beetje anders zijn. Het is een warme plaats waar iedereen welkom is, “iedereen”…

Door middel van schaduwtheater, bewegende beelden, het poppenspel en het spel van acteurs wordt de hele ruimte een magische wereld waar de geschiedenis tot leven komt, gevoelig, breekbaar, ook grappig met de bedoeling een beetje menselijkheid naar voren te brengen.

www.sixfauxnez.net