La Puntual (Es)

“Pipa Puppet Show”

Een nieuwe marionet komt aan in La Puntual. Hij verrast en kriebelt de hele familie. Zijn naam is Pipa en hij komt uit Barcelona. Maar omdat hij zoveel heeft gereisd, is hij eigenlijk een beetje van overal. Marionetten uit andere landen hebben hem gedurende vele jaren geïnspireerd. Maar wat hij niet weet, is dat hij verliefd zal worden op Nina, en dat hij heel wat beproevingen zal moeten doorstaan alvorens zijn eerste kus te krijgen. Een gekke, tedere en soms surrealistische show met marionetten.

Pipa Puppet Show” is een komedie voor alle leeftijden en is gebaseerd op de traditionele handpoppen die je al sedert de oudheid ziet optreden op pleinen en parken in alle Europese steden en dorpen.

Het is een traditionele voorstelling zowel qua vorm als qua dramatiek, maar tegelijk is de voorsteling ook modern door de inhoud en de karakters die naar voren worden gebracht.

De voorstelling raakt het publiek met zijn traditionele routine, grappen en manipulatie die ons terug voert naar de klassieke en universele thema’s (liefde, ruzie, vriendschap, …). Tegelijk krijgen de toeschouwers een spiegel voorgehouden van hun typische gedrag op dit moment.

La Puntual