Rufino (It)

“Gran Teatro Dentro”

Fausto Barile is een fantasierijke man die iets speciaals verbergt diep in hem. Wees maar niet bang. Hij wil zijn magische binnenwereld graag aan je tonen.

Als Pirandello zegt dat we allemaal elke dag opnieuw een masker dragen om mee te acteren in de komedie van het leven, dan kan Fausto dit zeker bevestigen. Samen met de duizenden figuren die we allemaal in ons dragen, is het een heel theater op zich!

We weten allemaal dat er zich in onze maag een kokende pot bevindt vol gedachten, angst, stemmingen en emoties. Fausto houdt er meer van zijn buik open te doen dan zijn mond. Hij knoopt zijn jas en hemd los om zo zijn buik breeduit te tonen want daar zie je een theater, compleet met publiek, podium en belichting!

En de voorstelling?

Het zal niet laat worden. Het is een “uitbarsting” van rariteiten, attracties, komisch en alledaags gedrag: het is het Binnen Theater.

(Jonah ontsnapte na drie dagen uit de buik van de walvis. Fausto zal je slechts een paar minuten vasthouden, in een klein hoekje zal hij jou een andere wereld laten zien.)

Rufino